dinsdag 10 juni 2014

Secret Life of Walter Mitty

Ik en mijn vriend zijn gek op films! We gaan ook 1 á 2 keer in de maand naar de bioscoop om de nieuwste film te bekijken.

We waren allebei een dag vrij en hadden zin om een filmpje te pakken. Na een paar trailers gezien te hebben van de films die deze maand uit zijn gekomen, hebben we besloten om naar Secret Life of Walter Mitty te gaan.

Het gaat over een man dat bij magazine Life werkt en in een sleur terecht is gekomen. Hij werkt bij de foto ontwikkeling afdeling en kreeg de verantwoordelijkheid over de laatste cover dat zou worden uitgebracht voordat ze de online magazine gingen lanceren.

Hij is het fotorolletje kwijt geraakt en is op zoek gegaan naar de fotograaf, gespeeld door Sean Penn.

Door zijn reis leerde hij zichzelf kennen en haalde zoveel mogelijk uit het leven. Deze film bevatte veel hilarische momenten, maar ook momenten waar je de boodschap hoort.

We hadden een middagfilm gepakt op een doordeweekse dag. De prijzen van een bioscoopbezoek bij bioscoopketen JT was aanzienlijk verlaagd. Omdat het goedkoper is op een bijvoorbeeld een dinsdag te gaan en in de middag betaalden we €5,- per persoon voor een bioscoopkaartje.

De zaal was helemaal leeg. En hadden de hele bioscoop voor ons zelf. Het personeel was heel aardig en toen zij zagen dat wij terug kwamen van onze rookpauze, zetten ze de film meteen aan voor ons. Waardoor wij niet hoefden te wachten tot de einde van de pauze.

De bioscoop was netjes en verzorgd, en konden onze eigen plaatsen uitzoeken.

Door deze positieve ervaring gaan wij vaker naar de JT in Arnhem. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en kunnen in een schone bioscoopzaal van de film genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten